Merhaba arkadaşlar, Mondial 150 MG Superboy X model motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek vitesten düşük vitese geçişlerde sıkıntı...
Merhaba, Mondial 100 MG Superboy motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek vitesten düşük vitese geçerken sıkıntı yaşıyorum. Vitesi boşa...
Merhaba, Mondial 100 MG Superboy motosikletimde vitesle ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle 2. viteste iken vites geçişlerinde zorlanıyorum ve bazen...
Merhaba, Mondial 100 MG Superboy motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Viteste geçiş yaparken, özellikle yüksek devirlerde vitesin geç açıldığını fark ettim....
Merhaba, 150 MG Superboy X motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmekte zorlanıyorum ve vitesler sık sık...
Merhaba, 100 MG Superboy motosikletimde vites geçiş problemi yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirirken zorlanıyorum ve sarsıntılar oluyor. Bu durum...
Merhaba, Mondial 100 MG Superboy motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle 2. vitesten 3. vitese geçerken zorlanıyorum ve sarsıntı oluyor....
Bu tür vites geçiş sorunları genellikle debriyaj ayarlarından kaynaklanıyor olabilir, bir uzmana göstermek faydalı olabilir.