Alfa Romeo 4C model aracımın direksiyon kutusunda bir sorun yaşıyorum. Direksiyon kutusu zaman zaman aniden sertleşiyor ve direksiyon kontrolümü zorlaştırıyor....
Merhaba, Alfa Romeo 146 model aracımda direksiyon kutusuyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Direksiyonu çevirirken aniden zorlanma hissediyorum ve araç yolda...
Aracım Alfa Romeo 164’te direksiyon kutusuyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Direksiyonu çevirirken aniden zorlanıyor ve garip sesler geliyor. Özellikle düz...
Merhaba, Alfa Romeo 155 model aracımda direksiyon ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Direksiyonu çevirirken aniden direksiyonun sertleştiğini ve zorlaştığını hissediyorum....
Alfa Romeo Giulia aracımda son zamanlarda direksiyon kutusunda bir sorun yaşıyorum. Direksiyon hissi kaybolmaya başladı ve direksiyon hareketleri beklenmedik bir...
Alfa Romeo 166’nın direksiyon kutusunda sorun yaşıyorum. Direksiyonu çevirirken zorlanıyor ve anormal sesler geliyor. Ayrıca direksiyon tepkileri de oldukça yavaşlamış...
Alfa Romeo 146 model aracımda direksiyon kutusuyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Direksiyonu çevirirken garip bir ses geliyor ve direksiyon tepkisiz...
Alfa Romeo 156’mın direksiyon kutusunda bir sorun yaşıyorum. Direksiyonu çevirirken garip bir ses geliyor ve direksiyon hissi çok zayıf. Araç...
Direksiyon kutusu sorunu genellikle Alfa Romeo 147 modellerinde sık karşılaşılan bir durum. Bu konuda yetkili bir servise giderek detaylı bir kontrol yaptırmanızı öneririm.