API Hatası: cURL error 28: Operation timed out after 60001 milliseconds with 0 bytes received

Araç başlattığımda Ford Mustang’imde API hatası aldım. Hata şöyle: cURL error 28. 60 saniye bekledikten sonra hiç veri alamadım. Arabam çalışmıyor gibi hissettim. Yolda kalabilirim bu gidişle. Neyse ki servis var, oraya uğramak lazım. Umarım çabuk çözerler.

3 Yorum

1. Biraz hızı düşürmen lazım gibi geliyor. Aracın API’ye yüklenme süresi aşırı hızlı olabilir. Internet bağlantını kontrol et ve API’yi yeniden çağırmadan önce birkaç saniye bekle, bu sorunu çözebilir. Umarım işe yarar, kolay gelsin!

2. Böyle bir hata aldığınızda öncelikle internet bağlantınızı kontrol etmeniz iyi olabilir. Bağlantıda bir sorun olabilir, bu yüzden modemi veya yönlendiriciyi yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz. Ayrıca API hataları genellikle geçici sorunlardan kaynaklanır, bir süre sonra tekrar denemeyi unutmayın.

3. Ben de aynı hatayla karşılaştım. İnternet bağlantını kontrol etmeyi dene, bazen zayıf bağlantı bu hatayı almana sebep olabilir. Ayrıca tarayıcı önbelleğini temizleyerek tekrar denemeyi unutma. Eğer sorun devam ederse, farklı bir cihaz veya tarayıcı kullanarak tekrar giriş yapmayı düşünebilirsin. Umarım çözüme ulaşabilirsin!

Bir yanıt yazın