Merhaba, Arora Boss 125 model motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığımda sıkıntı yaşıyorum ve vitesler...
Arora AR 100T 6A model motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle 3. ve 4. viteste geçiş yaparken zorlanıyorum. Vitesi yükseltmeye...
Merhaba arkadaşlar, Arora AR 100-8 Sport motosikletimde vites geçiş problemi yaşıyorum. Özellikle hızlanırken ya da yokuş yukarı çıkarken viteslerde sıkıntı...
Merhaba arkadaşlar, Arora AR 100-B modelinde bir süredir vites değiştirme sırasında zorluk yaşıyorum. Özellikle yüksek vitesten düşük vitese geçişlerde sıkıntı...
Merhaba arkadaşlar, Arora Alfa 110 motosikletimde yaşadığım bir sorunu paylaşmak istiyorum. Vites geçişlerinde bir sorun yaşıyorum. Özellikle 3. ve 4....
Merhaba arkadaşlar, Arora AR 150T-N2 nostaljik motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vitesi yükseltmeye çalıştığımda sık sık zorlanıyor...
Merhaba arkadaşlar, Arora Alfa 110 motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle 2. vitesten 3. vitese geçerken sık sık zorlanıyor ve...
Merhaba, Arora AR 125-43 Yebere motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltmekte zorlanıyorum ve sık sık tıkırtı...
Merhaba, Arora AR 180-31 Avantgarde model motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vitesi yükseltmeye çalıştığımda sık sık geçişte...
Merhaba arkadaşlar, Arora AR 180-31 Avantgarde model motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığımda sıkıntı yaşıyorum....
Merhaba, Arora Alfa 110 motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek vitesten düşük vitese geçerken sıkıntı yaşıyorum. Vites değiştirirken sert...
Arora AR 200-16C Jaguar motosikletimin vitesinde bir sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek vitesten düşük vitese geçerken sıkıntı yaşıyorum. Vites geçişlerinde sertlik...
Merhaba arkadaşlar, Arora AR 200 GY Crossta sık sık vites değişim problemi yaşıyorum. Özellikle yokuş yukarı çıkarken vites geçişlerinde zorlanıyorum...
Arora AR 170-20 Elegant model motosikletimde vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vitesi yükseltirken veya düşürürken sıkıntı yaşıyorum. Vitesler...
Merhaba arkadaşlar, Arora Alfa 110 model motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle 2. vitesten 3. vitese geçerken sıkıntı yaşıyorum. Vitesi...
Merhaba, Arora AR 150T-N2 Nostalji model motosikletimde vites sorunu yaşıyorum. Özellikle ikinci vitese geçişte sıkıntı yaşıyorum ve vites geçişi oldukça...
Merhaba, Arora Alfa 110 motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle 2. vitesten 3. vitese geçerken sık sık zorlanıyor ve gıcırtı...
Arora ARS 200 model motosikletimde vites geçişleri sorunu yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda ve dur-kalk trafiğinde viteslerde sıkışmalar meydana geliyor. Vites...
Arora AR 185-16 modelinde yaşadığınız vites sorunu muhtemelen debriyaj ayarlarından kaynaklanıyor olabilir. Öncelikle debriyajı kontrol ettirerek sorunun kaynağını belirleyebilir ve gerekli ayarlamaları yaptırabilirsiniz.