Merhaba, Arora Boss 125 motosikletimde gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolunu açmama rağmen motorun tepki vermediğini fark ettim....
Arora Boss 125 motosikletimde gaz verme sorunu yaşıyorum. Motoru çalıştırdığımda gaz kolunu çeviriyorum fakat motorun devri artmıyor ve ilerlemiyor. Bu...
Merhaba arkadaşlar, Kuba Bluebird motosikletimde son zamanlarda gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda normal bir şekilde çalışıyor ancak gaz kolu...
Merhaba, RKS Blazer 50 motosikletimde son zamanlarda bir sorun yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz vermemeye başladı. Gaz kolu tam gaz verme...
Merhaba, Arora Boss 125 model motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun isteksizce tepki verdiğini ve...
Merhaba, RKS Blazer 50 XR model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun tepki vermediğini fark ettim. Ne kadar gaz...
Motosikletim Bimota marka ve son zamanlarda sürekli motor arızaları yaşıyorum. Her seferinde farklı bir sorun çıkıyor ve bu durum beni...
Merhaba arkadaşlar, RKS Blade 350 motosikletimde bir süredir gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kelebeği açıkken motorun istikrarı bozuluyor ve hızlanmada...
Merhaba, RKS Blade 350 motosikletimde son zamanlarda gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolu herhangi bir tepki vermiyor ve...
Merhaba, Arora AR 150T-N2 nostalji model motosikletimde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun hızı düşüyor ve...
Merhaba arkadaşlar, RKS Blade 350 Pro motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz açma ve kapatma esnasında düzensizlikler meydana geliyor ve...
Merhaba, AS 100-8 motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verme konusunda ciddi sıkıntılar yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gazı açmama rağmen motorun tepki...
Merhaba, AS 150-12 motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Son zamanlarda gaz verme konusunda ciddi bir problem var. Gaz kolu çevrildiğinde motorun...
Bisan Atlas 125’in motorunda yağ sızıntısı problemi yaşıyorum. Yakın zamanda motosikletimin alt kısmında yağ lekeleri fark ettim ve bu durum...
Honda Beat motosikletimde motor soğutma suyu kaçağı sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda motor altından su sızıntısı oluşuyor ve su seviyesi hızla...
Merhaba, Suzuki GSX-R1000 motosikletimde motorla ilgili bir sorun yaşıyorum. Son zamanlarda motorun performansında belirgin bir düşüş fark ettim ve motorun...
Merhaba, Beverly 125 motosikletimde son zamanlarda gaz vermeme sorunu yaşıyorum. Motoru çalıştırdığımda gazı açmama rağmen beklenen hız ve gücü alamıyorum....
Merhaba arkadaşlar, KTM 200 RC motosikletimde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açarken zaman zaman takılma ve düzensiz tepkiler...
AS 100-8 motosikletinizin motor problemi için öncelikle yağ seviyesini kontrol edin, ardından bujileri ve filtreleri temizleyerek performansı artırabilirsiniz. Eğer sorun devam ederse, profesyonel bir servisten destek almanızda fayda var.