Merhaba, RKS Bitter 50 motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verme konusunda ciddi bir problem var. Motosiklet çalışırken gaza bastığımda motor...
Merhaba, Mondial 125 Lavinia Pro motosikletimde gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz vermeme sorunu ortaya çıkıyor ve gaz kolu...
Merhaba, Mondial 50 Eagle motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verirken motor bir türlü istediğim hızda tepki vermiyor. Gaz kolu açık...
125 MH Drift motosikletimde gaz vermeme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gazı açtığımda motorun tepki vermediğini fark ettim. Normalde hemen hızlanması...
Merhaba, KTM 250 SXF motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu açıkken motosiklet gaz almıyor ve hızlanmıyor. Motor çalışır durumda ancak...
Merhaba, Mondial 125 UKT motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde motor tepki vermiyor ve hareket etmiyor. Bu durum özellikle sabahları...
Merhaba, Kymco Agility City 125 motosikletimde son zamanlarda gaz verme sorunu yaşıyorum. Gaz kolu tam gaz vermemize rağmen motor bir...
Merhaba, AR 100T-2B İnci motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verirken bir türlü istediğim hızı alamıyorum. Motor çalışıyor ancak gaz yaptığımda...
Merhaba arkadaşlar, Benelli 125-S motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motor bir türlü hızlanmıyor ve düzgün bir şekilde ilerlemiyor. Bu...
Merhaba, Mondial 125 MX Grumble motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verirken motor bir türlü istediğim hızda tepki vermiyor. Özellikle yokuş...
Merhaba, Arora AR 50-10 Toros model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz vermemeye başladı. Gaz kolu tamamen açık olmasına...
Merhaba arkadaşlar, Jawa 250 Classic motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Son zamanlarda gaz verirken motorun tepkisi oldukça zayıf ve düzensiz olmaya...
Merhaba, Mondial 125 Skuty motosikletimde gaz verme sorunu yaşıyorum. Gaz kolu açıkken motor bir türlü hızlanmıyor ve düzgün bir şekilde...
Merhaba arkadaşlar, Arora AR 125-43 model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz vermeme sorunu yaşıyorum. Gaz kolu boşa dönüyor...
Merhaba, Mondial 50 Eagle motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verme konusunda ciddi sıkıntılar var. Gaz kolu açık olmasına rağmen motor...
Merhaba, QJ ATR125 isimli motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde motor bir türlü hızlanmıyor ve performansında belirgin bir düşüş var....
Merhaba arkadaşlar, Piaggio Beverly 300 RST model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Motosiklet çalıştığında gaz vermeye başladığımda bir türlü hızlanmıyor, sanki...
Merhaba arkadaşlar, Bannry 125 motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verirken bir türlü istediğim hıza ulaşamıyorum. Motor normal çalışıyor gibi görünüyor...
AS 150-12 motosikletinizde gaz verme sorunu yaşıyorsanız, öncelikle karbüratörü temizleyerek başlayabilirsiniz. Eğer sorun devam ederse, hava filtresini kontrol etmenizde fayda var.
Gaz vermeme sorunu genellikle karbüratördeki tıkanıklıktan kaynaklanır. Karbüratörü temizlemeyi deneyin, sorununuz çözülebilir. Ayrıca, hava filtresini kontrol etmeyi unutmayın, temiz hava akışı çok önemlidir.