DFSK C31 Minivan model aracımda vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vites değiştirmekte zorlanıyorum ve vitesler sık sık atlayarak...
Merhaba, Citroen ZX model aracımda vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle vitesi boşa alırken veya vites değişimlerinde sertlik hissediyorum. Aynı zamanda...
Merhaba, Arora Boss 125 model motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığımda sıkıntı yaşıyorum ve vitesler...
Merhaba, Arora Boss 125 model motosikletimde vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek viteslerde, vites değiştirmek istediğimde sık sık takılma ve...
Merhaba arkadaşlar, Arora AR 100-8 Sport motosikletimde vites geçiş problemi yaşıyorum. Özellikle hızlanırken ya da yokuş yukarı çıkarken viteslerde sıkıntı...
Merhaba, Mondial 125 Prostreet model motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle 2. vitesten 3. vitese geçerken sıkıntı yaşıyorum. Vites değişimi...
Merhaba, TVS Apache RTR 150 motosikletimde vites geçişleri sırasında bir sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltmeye çalıştığımda sert bir...
Merhaba arkadaşlar, DB11 aracımda sürekli olarak vites sorunu yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vites geçişlerinde gecikmeler ve titremeler oluyor. Araç ani...
Merhaba, RKS 125-S model motosikletimde vites geçişinde bir problem yaşıyorum. Özellikle 2. vitesten 3. vitese geçerken sıkıntı yaşıyorum, vites atarken...
Merhaba, KTM 1190 Adventure R motosikletimde vites geçiş problemi yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığımda sert bir şekilde geçiş...
Merhaba, Arora AR 200-16C Jaguar motosikletimde vites geçişinde bir sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığımda, viteslerin geçişinde sıkıntı...
Merhaba arkadaşlar, Arora AR 100-B modelinde bir süredir vites değiştirme sırasında zorluk yaşıyorum. Özellikle yüksek vitesten düşük vitese geçişlerde sıkıntı...
2018 model Mazda 2 aracımın vites geçişlerinde ciddi bir gecikme sorunu yaşıyorum. Özellikle yavaşlayıp hızlanmam gereken durumlarda vitesin düşmemesi veya...
Merhaba, Mondial 150 Argent motosikletimde vites geçiş problemi yaşıyorum. Özellikle 2. vitesten 3. vitese geçerken zorlanıyor ve sarsıntı oluşuyor. Diğer...
Merhaba, Mondial 100 UKH motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle ikinci vitesten üçüncü vitese geçişte sıkıntı yaşıyorum. Vites değiştirmeye çalıştığımda...
Merhaba, Zontes 310 T model motosikletimin şanzımanında ciddi bir sorun yaşıyorum. Vites değiştirirken sık sık gıcırdama ve takılma hissediyorum. Özellikle...
Merhaba, Yamaha Beluga 125 model motosikletimde vites geçişlerinde bir sorun yaşıyorum. Özellikle ikinci vitesi üçüncü vites yaparken zorlanıyorum ve sık...
Merhaba, Salcano Altay 125 model motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığımda sık sık zorlanıyor ve...
Vites geçişlerinde sorun yaşıyorsanız, öncelikle debriyaj ayarlarını kontrol edebilir veya vites kutusundaki yağ seviyesini kontrol edebilirsiniz.
Vites geçiş probleminin nedeni genellikle debriyaj ayarı ile ilgilidir, mekanik bir kontrol yaptırmanız faydalı olabilir.
Merhaba, vites geçiş sorununun sebebi genellikle aşınmış vites kutusu parçaları olabilir. Öncelikle vites kutusunu kontrol ettirmeni tavsiye ederim. Ayrıca debriyaj ayarını da kontrol ettirerek sorunun çözümüne daha yaklaşabilirsin.