Merhaba, Arora Boss 125 model motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun isteksizce tepki verdiğini ve...
Merhaba, Arora AR 150T-N2 nostalji model motosikletimde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun hızı düşüyor ve...
Merhaba, Apachi Beauty 125 motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği, motosikletin gaz akışını kontrol eden önemli...
Merhaba arkadaşlar, Arora AR 150 T8-H Joker motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun istikrarsız...
Merhaba, Volta Apec 125 motosikletimin gaz kelebeği son zamanlarda sorun çıkarmaya başladı. Gaz kelebeği açma-kapama işlevini düzgün bir şekilde yerine...
Merhaba arkadaşlar, Salcano Astro 100 motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeğinin yanıt verme süresi...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 310 R model motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz kelebeği sıkışıyor gibi...
Merhaba, Bonneville T120 model motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kelebeğinin takılması ve düzgün çalışmaması nedeniyle motorun performansında belirgin bir...
125 MT modelinde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun tepkisi oldukça yavaş ve düzensiz oluyor. Bu durum özellikle hızlanma...
Mobylette 51 VK motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun tepkisi gecikiyor ve güçsüz bir şekilde çalışıyor. Bu durum...
Merhaba, arabamda 1999 Mazda 121 modelinde bir gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz pedalına bastığımda araçta ani hızlanmalar ve kesilmeler meydana...
Merhaba, Yamaha Aerox 100’ümde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun tepki vermemesi ve gaza yeterince güç...
Merhaba, Mondial 100 Masti X motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kelebeği açıkken motor titreme yapıyor ve düzensiz çalışıyor. Bu...
125 Duke model motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği ani şekilde kapanıyor ve motosikletimin performansını olumsuz...
Merhaba, Mondial 125 MT model motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz açtığımda motorun tepkisi gecikiyor ve düzensiz...
Arkadaşlar, motosikletimdeki Mondial 150 MC modelinde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun tepkisi gecikmeli oluyor ve gaz verme...
Arkadaşlar, Rutec Badi 125 motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz vermeme rağmen motorun tepki vermemesi ve performans düşüklüğü...
125 Vulture i motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz açma kolu ile gaz tepkisi arasında bir gecikme...
Gaz kelebeği sorunu genellikle kirlenme veya sıkışma nedeniyle olabilir, temizlik yapmayı veya gresleme işlemi uygulamayı deneyebilirsin.
AS 150 T’nin gaz kelebeği sorunuyla ilgili yaşadığın sıkıntıyı anlıyorum. Bu tür durumlarda genellikle gaz kelebeği temizliği veya değişimi sorunu çözebilir. Uzman bir servise danışarak motosikletinin performansını tekrar yükseğe taşıyabilirsin.