Merhaba, 2020 model Cupra Leon aracımda vites geçişlerinde ciddi anlamda gecikme sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirde iken vites değiştirdiğimde geçişlerde...
Merhaba, Bajaj Boxer motosikletimde vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığımda sık sık vitesler zor geçiyor ve...
Merhaba, motosikletimde Mondial 150 UT modelinde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek vitesten düşük vitese geçerken sık sık takılma ve...
150 KN model Mondial motosikletimde vites değişim sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites geçişlerinde zorlanıyorum ve sık sık vites atlamaları...
Merhaba, McLaren 720S kullanıcılarına sesleniyorum. Arabamda son zamanlarda vites değiştirme sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites geçişlerinde gecikmeler ve takılmalar...
Merhaba, KTM 1290 Super Adventure S model motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığımda sık sık...
Motosikletim AJP marka ve son zamanlarda vites değiştirme sorunu yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vites geçişlerinde zorlanıyorum ve sık sık vites...
Merhaba, motosikletimde yaşadığım bir sorunu paylaşmak istiyorum. Mondial 100 SFC Snappy X modelinde vites geçişlerinde problem yaşıyorum. Özellikle yüksek viteste...
Merhaba, Zontes 350 E model motosikletimde vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vites değiştirmeye çalıştığımda sık sık takılma ve...
Merhaba, Mondial 250 MCT model motosikletimde vites geçişlerinde bir sorun yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vitesi yükseltirken ve düşürürken sert bir...
250 MR Destro model motosikletimde geçişlerde sorun yaşıyorum. Özellikle vites yükseltirken sık sık zorlanıyorum ve geçişlerde gıcırtı sesi geliyor. Bu...
125 MG Deluxe model motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle 2. vitesten 3. vitese geçerken sık sık zorlanıyor ve takılı...
Merhaba arkadaşlar, KTM 950 Adventure motosikletimde son zamanlarda vitesle ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites geçişlerinde sıkıntı yaşıyorum....
Merhaba, KTM 1290 Super Adventure T kullanıyorum ve vites geçişlerinde bir sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltmeye çalıştığımda sık...
Motosikletimi kullanırken vites değiştirme sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek vitesten düşük vitese geçerken sık sık zorlanıyor ve geçişlerde gıcırtı sesi duyuyorum....
150 MH Drift model motosikletimde yüksek hızda drift yaparken vites değişiminde sorun yaşıyorum. Özellikle 3. viteste ani hızlanmalarla birlikte vites...
Merhaba, Mondial 150 MC model motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirirken zorlanıyorum ve sık sık atlayarak...
250 MR Destro motosikletimde vites geçişlerinde sıkıntı yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltmeye çalıştığımda, sert bir şekilde vites değişimi gerçekleşiyor...
AS 150 T’nin vites geçiş sorunu yaşamanın birkaç sebebi olabilir. Öncelikle debriyaj ayarlarını kontrol etmeni tavsiye ederim. Eğer sorun devam ederse, vites kutusundaki yağ seviyesini kontrol ettirmen faydalı olabilir. Son çare olarak, bir uzmana danışarak sorunu detaylı bir şekilde inceletebilirsin.