Merhaba, KTM 390 Adventure motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu açıkken motosikletin yanıt vermemesi ve...
Merhaba arkadaşlar, KTM 1290 Super Adventure S model motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz...
Merhaba arkadaşlar, KTM 1290 Super Adventure S motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıkken...
Merhaba, KTM 1290 Super Adventure R motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun istenilen şekilde tepki vermediğini fark...
Merhaba, KTM 890 Adventure motosikletimin gaz kelebeği son zamanlarda ara sıra takılıp kalıyor. Özellikle hızlanırken ya da ani gaz kesmelerinde...
Merhaba arkadaşlar, KTM 1290 Super Adventure T model motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kolu açıkken motosikletin gaza yanıt vermemesi...
Merhaba, KTM 1090 Adventure R kullanıcılarına sesleniyorum. Son zamanlarda motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği, ani...
Merhaba, KTM 1190 Adventure motosikletimde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun yanıt vermemesi ve gaza istediğim...
Merhaba, KTM 250 Adventure model motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği zaman zaman açık kalıyor...
Merhaba, KTM 390 Adventure motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeğini açtığımda motorun tepkisi oldukça gecikmeli...
Bu tür gaz kelebeği sorunları genellikle karbüratörde birikmiş kir veya gaz kelebeği bağlantılarında oluşan sorunlardan kaynaklanabilir. Bu durumu kontrol ettirmek ve gerekli temizlik veya bakım işlemlerini yaptırmak önemli olabilir.
Gaz kelebeği sorunu genellikle kir veya toz birikmesinden kaynaklanabilir. Kelebeği temizlemek veya değiştirmek sorunu çözebilir ve performansı artırabilir.
Merhaba, KTM 1090 Adventure R’da yaşadığınız gaz kelebeği sorununu çözmek için öncelikle gaz kelebeği bağlantılarını ve kablolarını kontrol etmenizi öneririm. Eğer bu kontrollerde bir sorun bulamazsanız, KTM yetkili servisine başvurarak detaylı bir inceleme yaptırmanızda fayda var. Sorununuzu çözene kadar dikkatli sürüşler!