Merhaba, KTM 250 Adventure motosikletimde vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltmeye çalıştığımda sık sık geçiş yapamıyorum ve...
Merhaba, KTM 1290 Super Adventure R motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığımda sıkıntı yaşıyorum. Vitesin...
Merhaba, KTM 1290 Super Adventure S kullanıyorum ve son zamanlarda vites geçişlerinde bir sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltmeye...
Merhaba, KTM 1290 Super Adventure S model motosikletimde vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltmeye çalıştığımda bazen takılma...
Merhaba arkadaşlar, KTM 950 Adventure motosikletimde son zamanlarda vitesle ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites geçişlerinde sıkıntı yaşıyorum....
Merhaba, KTM 1190 Adventure model motosikletimde vites değiştirme sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites geçişlerinde sıkıntı yaşıyorum. Vitesi yukarı ya...
Merhaba, KTM 1290 Super Adventure T kullanıyorum ve vites geçişlerinde bir sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltmeye çalıştığımda sık...
Merhaba, KTM 390 Adventure model motosikletimde vites değişiminde sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi değiştirmeye çalıştığımda sık sık geçişte zorlanıyorum....
Merhaba, KTM 1050 Adventure model motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vites değiştirmeye çalıştığımda geçişlerde sıkıntı yaşıyorum. Vitesler...
Merhaba, KTM 1190 Adventure model motosikletimde vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltmeye çalıştığımda geçişlerde zorlanıyorum ve bazen...
Merhaba, KTM 1290 Super Adventure S motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vites değiştirmeye çalıştığımda sıkıntı çıkıyor. Vitesi...
Merhaba, KTM 1050 Adventure motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle 2. vitesten 3. vitese geçerken sıkıntı yaşıyorum. Vitesi yükseltmeye çalıştığımda...
Merhaba, KTM 1290 Super Adventure R model motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığımda, vitesin atlaması...
KTM 1190 Adventure R model motosikletimde vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltmeye çalıştığımda sert bir geçiş oluyor...
Merhaba arkadaşlar, KTM 950 Adventure motosikletimde son zamanlarda vitesle ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirirken sıkıntı yaşıyorum....
Merhaba, KTM 1190 Adventure model motosikletimde vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltmeye çalıştığımda sık sık takılma ve...
Merhaba, KTM 1190 Adventure R motosikletimde vites geçişlerinde bir sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltmeye çalıştığımda sık sık takılıp...
Vites geçiş sorunu genellikle debriyaj ayarlarından kaynaklanabilir, debriyajın doğru şekilde ayarlandığından emin olun. Ayrıca, zincir ve dişlilerin düzgün bir şekilde yağlandığından ve ayarlandığından emin olmak da önemlidir.
Bu sorun genellikle debriyaj ayarıyla ilgilidir, bir uzmana kontrol ettirmenizde fayda var.
Vites geçiş sorunları genellikle debriyaj ayarlarıyla ilgili olabilir. Öncelikle debriyajın doğru şekilde ayarlandığından emin olmanızı öneririm. Eğer sorun devam ederse, vites kutusundaki yağ seviyesini kontrol ettirerek sorunu çözebilirsiniz.