Merhaba, KTM 250 Adventure motosikletimde vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltmeye çalıştığımda sık sık geçiş yapamıyorum ve...
Merhaba, KTM 1050 Adventure motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltmeye çalıştığımda sık sık zorlanıyor ve giriş...
Merhaba arkadaşlar, KTM 950 Adventure motosikletimde son zamanlarda vitesle ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites geçişlerinde sıkıntı yaşıyorum....
Merhaba, KTM 1290 Super Adventure S kullanıyorum ve vites geçişlerinde bir sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltmeye çalıştığımda, sert...
Merhaba arkadaşlar, KTM 390 Adventure’ımın vites geçişlerinde bir sorun yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vitesi yükseltmeye çalışırken sık sık takılıp kalıyor...
Merhaba arkadaşlar, KTM 950 Adventure motosikletimde son zamanlarda vitesle ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirirken sıkıntı yaşıyorum....
Merhaba, son zamanlarda KTM 1090 Adventure motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vitesi yükseltirken ve düşürürken sıkıntı yaşıyorum....
Merhaba, KTM 640 Adventure model motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığımda sık sık geçişlerde takılma...
Vites geçiş sorunları genellikle debriyaj ayarlarıyla ilgili olabilir, debriyajı kontrol ettirmenizi öneririm.
Merhaba, vites geçiş sorununun çözümü genellikle debriyaj ayarlarının kontrol edilmesiyle başlar. Eğer sorun devam ederse, vites kutusunun genel bir bakıma ihtiyacı olabilir. Son olarak, uzman bir KTM servisine danışarak sorunu detaylı bir şekilde inceletebilirsin. İyi şanslar
Vites geçiş problemi genellikle debriyaj ayarıyla ilgili olabilir. Öncelikle debriyajın doğru şekilde ayarlandığından emin olmanız önemli. Eğer sorun devam ederse, vites kutusunun bakımını yaptırmanızı öneririm.