Merhaba, KTM 1290 Super Adventure R motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığımda sıkıntı yaşıyorum. Vitesin...
Merhaba, KTM 1290 Super Adventure S kullanıyorum ve son zamanlarda vites geçişlerinde bir sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltmeye...
Merhaba arkadaşlar, KTM 1290 Super Adventure T model motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle 2. ve 3. viteste giderken sıkıntı...
Merhaba, KTM 1290 Super Adventure S model motosikletimde vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltmeye çalıştığımda bazen takılma...
Merhaba, KTM 1290 Super Adventure T kullanıyorum ve vites geçişlerinde bir sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltmeye çalıştığımda sık...
Merhaba, KTM 1290 Super Adventure S kullanıyorum ve vites geçişlerinde bir sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltmeye çalıştığımda, sert...
Merhaba, KTM 1290 Super Adventure S model motosikletimde vites geçişleri sırasında bir sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltmeye çalıştığımda...
Benim KTM 1290 Super Adventure R motosikletimde vites geçişleri sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltmeye çalıştığımda geçişlerde sıkıntı yaşıyorum....
Merhaba, KTM 1290 Super Adventure R model motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığımda, vitesin atlaması...
Merhaba, KTM 1290 Super Adventure T model motosikletimde vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltmeye çalıştığımda sert bir...
Merhaba, KTM 1290 Super Adventure S’nin vites geçiş sorunuyla karşılaşan birçok sürücü var. Bu sorunu çözmek için öncelikle debriyaj ayarlarını kontrol etmek önemli olabilir. Eğer sorun devam ederse, uzman bir tamirciye danışmanızı öneririm. İyi sürüşler!
Bu tip vites geçiş sorunları genellikle debriyaj ayarlarıyla ilgili olabiliyor. Öncelikle debriyajın doğru şekilde ayarlandığından emin olmanı öneririm. Ayrıca vites kutusundaki yağ seviyesini kontrol etmek de faydalı olabilir. Eğer sorun devam ederse, konusunda uzman bir servisten yardım almanı tavsiye ederim.
Bu tür vites geçiş sorunları genellikle debriyaj ayarlarıyla ilgilidir, bir uzmana göstermenizde fayda var.