Merhaba arkadaşlar, KTM 1290 Super Adventure R motosikletimde şanzımanla ilgili bir problem yaşıyorum. Özellikle yüksek hızlarda vites geçişlerinde gecikmeler ve...
Merhaba, KTM 1290 Super Adventure S kullanıyorum ve son zamanlarda vites geçişlerinde bir sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltmeye...
Merhaba, KTM 1290 Super Adventure S model motosikletimde vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltmeye çalıştığımda bazen takılma...
Merhaba, KTM 1290 Super Adventure S sahibiyim ve son zamanlarda şanzımanı ile ilgili ciddi sorunlar yaşıyorum. Özellikle vites geçişlerinde gecikmeler...
Merhaba, KTM 1290 Super Adventure T kullanıyorum ve vites geçişlerinde bir sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltmeye çalıştığımda sık...
Merhaba, KTM 1290 Super Adventure S kullanıyorum ve vites geçişlerinde bir sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltmeye çalıştığımda, sert...
Merhaba, KTM 1290 Super Adventure R motosikletimde vites değişiminde sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites geçişlerinde takılma ve sarsıntılar oluyor....
Merhaba, KTM 1290 Super Adventure T model motosikletimde vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığımda sık sık...
Merhaba, KTM 1290 Super Adventure T model motosikletimde vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltmeye çalıştığımda sert bir...
Vites geçişlerinde sorun yaşamanın nedeni, debriyaj ayarlarının ya da zincir-gidon ayarlarının olmaması olabilir. Uzman bir servise giderek bu detayları kontrol ettirmeni öneririm.