Merhaba, KTM 1290 Super Adventure R motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığımda sıkıntı yaşıyorum. Vitesin...
Merhaba, KTM 1290 Super Adventure S model motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığımda sık sık...
Merhaba, KTM 1290 Super Adventure S kullanıyorum ve son zamanlarda vites geçişlerinde bir sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltmeye...
Merhaba arkadaşlar, geçtiğimiz haç aylarda KTM 1290 Super Adventure T model motosikletimde şanzımanla ilgili bir sorun yaşadım. Özellikle yüksek devirlerde...
Merhaba, KTM 1290 Super Adventure S sahibiyim ve son zamanlarda şanzımanı ile ilgili ciddi sorunlar yaşıyorum. Özellikle vites geçişlerinde gecikmeler...
Merhaba, KTM 1290 Super Adventure T kullanıyorum ve vites geçişlerinde bir sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltmeye çalıştığımda sık...
Merhaba, KTM 1290 Super Adventure S motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vites değiştirmeye çalıştığımda sıkıntı çıkıyor. Vitesi...
Merhaba arkadaşlar, KTM 1290 Super Adventure R model motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığımda geçişlerde...
Merhaba, KTM 1290 Super Adventure R model motosikletimde vites sorunu yaşıyorum. Özellikle ikinci viteste geçişlerde zorlanıyorum ve sık sık atlayarak...
Merhaba, vites geçiş sorunu genellikle debriyaj ayarlarıyla ilgili olabilir. Öncelikle debriyaj kontrol edilip ayarlanmalı, eğer sorun devam ederse vites kutusunun genel bakımı yapılmalıdır. Ayrıca vites kolu ve zincirin de düzgün çalıştığından emin olmak önemlidir.
Aracınızın vites geçiş sorununu kontrol etmek için öncelikle debriyaj ayarlarını gözden geçirebilir ve ardından vites kutusunun yağ seviyesini kontrol edebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse, konusunda uzman bir servisten yardım almanızı öneririm.