KTM 1390 Super Duke R İle Yaşanan Gaz Kelebeği Sorunu

Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda KTM 1390 Super Duke R motosikletimde bir gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kelebeği açılışında ve kapanışında düzensizlikler meydana geliyor. Bu durum, hızlanma esnasında istenmeyen ani tepkilere sebep oluyor ve sürüş keyfimi olumsuz etkiliyor. Sorunu gidermek için çeşitli yollar denedim ancak henüz kalıcı bir çözüm bulamadım. Bu konuda tecrübesi olan veya benzer sorunu yaşayan varsa paylaşımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

2 Yorum

1. Merhaba, KTM 1290 Super Duke R’nin gaz kelebeği sorunu oldukça yaygın bir konu. Bu durumda öncelikle yetkili servis ile iletişime geçip detaylı bir kontrol yaptırmanızı öneririm. Ayrıca, motosikletinizi düzenli aralıklarla bakıma götürerek sorunun önüne geçebilirsiniz. Umarım bu öneriler sorununuzu çözmenize yardımcı olur.

2. Merhaba, KTM 1390 Super Duke R’da yaşanan gaz kelebeği sorunuyla ilgili birkaç önerim var. Öncelikle, gaz kelebeği bağlantılarını kontrol ettirmeniz ve gerekirse temizletmeniz faydalı olabilir. Ayrıca, KTM yetkili servisinden destek alarak sorunun kök nedenini tespit ettirebilirsiniz. Bu şekilde sorunu daha etkili bir şekilde çözebilirsiniz.

Bir yanıt yazın