Merhaba, KTM 250 EXC Six Days model motosikletimde şanzımanla ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle vites değiştirirken gıcırtı sesleri duyulmaya başladı...
Merhaba arkadaşlar, KTM 450 EXC-F Six Days motosikletimde maalesef şanzımanla ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle vites değiştirirken gıcırtı ve takılma...
Merhaba arkadaşlar, KTM 300 EXC Six Days TPI motosikletimde şanzımanla ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek viteslerde geçişlerde gecikmeler ve...
Merhaba arkadaşlar, KTM 350 EXC-F Six Days motosikletimde şanzımanla ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle vites geçişlerinde gecikme ve sarsıntılar meydana...
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır KTM 250 EXC-F Six Days kullanıyorum ancak son zamanlarda şanzımanla ilgili ciddi sorunlar yaşıyorum. Özellikle vites...
Merhaba, KTM 300 EXC Six Days motosikletimde şanzıman ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Son zamanlarda vites geçişlerinde zorlanmalar ve gecikmeler...
Merhaba arkadaşlar, KTM 300 EXC Six Days model motosikletimde şanzımanla ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle vites değiştirirken gıcırtı sesi duyulmaya...
Benzer bir sorunu yaşayan bir arkadaşım, şanzıman yağı seviyesini kontrol edip gerekirse değiştirdi ve sorununu çözdü. Belki senin de bu basit ama etkili yöntemi denemen faydalı olabilir.
KTM 250 EXC Six Days’in şanzıman sorunuyla karşılaşanlar için önerim, yetkili servise başvurup detaylı bir inceleme yaptırmaları olacaktır.
Şanzıman sorununuzun altında yatan sebebi bir uzmana kontrol ettirmenizi öneririm. KTM yetkili servisinden destek alarak sorunu çözebilirsiniz.