Merhaba arkadaşlar, KTM 350 EXC-F Six Days motosikletimde şanzımanla ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle vites değişimlerinde gıcırtı ve takılma gibi...
Merhaba arkadaşlar, KTM 450 EXC-F Six Days motosikletimde maalesef şanzımanla ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle vites değiştirirken gıcırtı ve takılma...
Merhaba arkadaşlar, KTM 300 EXC Six Days TPI motosikletimde şanzımanla ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek viteslerde geçişlerde gecikmeler ve...
Merhaba arkadaşlar, KTM 250 EXC Six Days motosikletimde şanzımanla ilgili ciddi bir sorun yaşıyorum. Özellikle vites değiştirirken gıcırdama sesi geliyor...
Merhaba arkadaşlar, KTM 250 EXC Six Days model motosikletimde şanzımanla ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle vites değiştirirken gıcırdama sesi geliyor...
Merhaba, KTM 300 EXC Six Days motosikletimde şanzıman ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Son zamanlarda vites geçişlerinde zorlanmalar ve gecikmeler...
Merhaba arkadaşlar, KTM 300 EXC Six Days model motosikletimde şanzımanla ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle vites değiştirirken gıcırtı sesi duyulmaya...
Bu tür şanzıman sorunları genellikle aşınma ve bakım eksikliğinden kaynaklanır. Öncelikle uzman bir servise danışarak şanzımanın kontrol edilmesi önemlidir.