Merhaba arkadaşlar, KTM 300 EXC Six Days TPI model motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu, ani ve...
Merhaba arkadaşlar, bugün KTM 250 EXC Six Days TPI motosikletimde bir sorunla karşılaştım. Gaz kolu bir anda sıkıştı ve çalışmaz...
Merhaba, geçen hafta motosikletimi KTM 250 EXC Six Days TPI modelimi kullandığımda gaz kolunda bir arıza fark ettim. Gaz kolunu...
Merhaba arkadaşlar, KTM 250 EXC Six Days TPI model motosikletimde gaz vermeme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolu herhangi bir...
KTM 250 EXC Six Days TPI motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu, kullanırken zaman zaman takılıp kalıyor...
Merhaba, geçen gün motosikletimde KTM 250 EXC Six Days TPI modelinde bir sorunla karşılaştım. Gaz kolu bir anda sertleşti ve...
KTM 250 EXC Six Days TPI modelindeki gaz kolu sorununu çözmek için öncelikle kolu temizleyip yağlamayı deneyebilirsin.
Benzin kolu sıkışması sorununu çözmek için öncelikle gaz kablosunu kontrol etmeni tavsiye ederim. Eğer kablolarda bir sorun yoksa, gaz kolu mekanizmasını yağlamak sorunu çözebilir.
Gaz kolu sorununu çözmek için öncelikle gaz kablosunun ve kolu bağlantı noktalarının kontrol edilmesi önemli olabilir.