Merhaba, KTM 250 EXC-F Six Days motosikletimde vites geçişleriyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vites değiştirirken sıkıntı yaşıyorum....
Merhaba, KTM 250 EXC Six Days model motosikletimde şanzımanla ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle vites değiştirirken gıcırtı sesleri duyulmaya başladı...
Merhaba, KTM 250 EXC-F Six Days model motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığımda geçişlerde sıkıntı...
Merhaba, KTM 350 EXC-F Six Days model motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığımda geçişler sıkıntılı...
Merhaba, son zamanlarda KTM 250 EXC-F Six Days model motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltirken veya...
Merhaba, KTM 250 EXC-F Six Days model motosikletimde vites geçişleriyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığımda...
Merhaba, yeni KTM 300 EXC Six Days’imde vites değiştirme sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltmekte zorlanıyorum ve sık sık...
Merhaba, KTM 250 EXC-F Six Days kullanan biriyim ve son zamanlarda vites değiştirme konusunda bir sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde...
Merhaba arkadaşlar, KTM 300 EXC Six Days TPI motosikletimde şanzımanla ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek viteslerde geçişlerde gecikmeler ve...
Merhaba arkadaşlar, KTM 250 EXC-F Six Days motosikletimde şanzımanla ilgili bir sorun yaşıyorum. Son zamanlarda vites geçişlerinde zorlanma yaşıyorum ve...
Merhaba arkadaşlar, KTM 350 EXC-F Six Days motosikletimde vites değiştirme sorunu yaşıyorum. Özellikle 1. vitesten 2. vitese geçişte sıkıntı yaşıyorum....
Merhaba, KTM 250 EXC Six Days model motosikletimde vites geçişleriyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığımda...
Merhaba, motosikletim KTM 250 EXC Six Days’de şanzıman sorunu yaşıyorum. Özellikle vites geçişlerinde gecikmeler ve takılmalar meydana geliyor. Motosikletimi kullanırken...
Merhaba, KTM 300 EXC Six Days kullanıyorum ve son zamanlarda vites değiştirme sorunu yaşıyorum. Özellikle 2. vitesten 3. vitese geçerken...
Merhaba arkadaşlar, KTM 250 EXC Six Days TPI model motosikletimde vites değiştirme sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yukarı veya...
Merhaba arkadaşlar, KTM 350 EXC-F Six Days motosikletimde şanzımanla ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle vites geçişlerinde gecikme ve sarsıntılar meydana...
Merhaba, KTM 350 EXC-F Six Days motosikletimde vites değiştirme sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek viteslerde, vitesi yükseltmekte zorlanıyorum ve bazen vites...
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır KTM 250 EXC-F Six Days kullanıyorum ancak son zamanlarda şanzımanla ilgili ciddi sorunlar yaşıyorum. Özellikle vites...
Bu tür vites geçiş sorunları genellikle debriyaj ayarlarıyla ilgili olabilir. Debriyajı ayarlatıp kontrol ettirmeni öneririm, sorunun bu şekilde çözülebileceğini düşünüyorum.
Vites geçiş sorunu genellikle debriyaj ayarıyla ilgili olabilir. Öncelikle debriyajın doğru bir şekilde ayarlandığından emin olmanız önemli. Eğer sorun devam ederse, vites kutusundaki dişlilerin kontrol edilmesi gerekebilir. Uzman bir tamirciye danışmanız sorunu çözebilir.