Merhaba arkadaşlar, geçtiğimiz haç aylarda KTM 1290 Super Adventure T model motosikletimde şanzımanla ilgili bir sorun yaşadım. Özellikle yüksek devirlerde...
Merhaba, KTM 1050 Adventure model motosikletimde vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vitesi yükseltirken sıkışma hissediyorum ve bazen vites...
Merhaba, KTM 1290 Super Adventure S model motosikletimde vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltmeye çalıştığımda bazen takılma...
Merhaba, KTM 1190 Adventure model motosikletimde vites değiştirme sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites geçişlerinde sıkıntı yaşıyorum. Vitesi yukarı ya...
Merhaba, KTM 1050 Adventure model motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vites değiştirmeye çalıştığımda geçişlerde sıkıntı yaşıyorum. Vitesler...
Merhaba, KTM 1190 Adventure model motosikletimde vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltmeye çalıştığımda geçişlerde zorlanıyorum ve bazen...
Merhaba arkadaşlar, KTM 1290 Super Adventure R model motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığımda geçişlerde...
Merhaba, KTM 1090 Adventure model motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vites değiştirmeye çalıştığımda sık sık geçişte zorlanıyorum...
Merhaba, KTM 1290 Super Adventure R model motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığımda, vitesin atlaması...
Merhaba, KTM 1190 Adventure model motosikletimde vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltmeye çalıştığımda sık sık takılma ve...
Merhaba, KTM 1290 Super Adventure R model motosikletimde vites sorunu yaşıyorum. Özellikle ikinci viteste geçişlerde zorlanıyorum ve sık sık atlayarak...
Merhaba, KTM 1290 Super Adventure T model motosikletimde vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığımda sık sık...
Vites geçiş sorununun nedeni genellikle zincir ve dişli setindeki aşınmadan kaynaklanıyor olabilir. Bu durumda mekanik bir kontrol yapılması ve gerekirse parça değişimiyle sorunun çözülmesi önerilir.