Merhaba arkadaşlar, Mondial 150 MG Superboy X model motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek vitesten düşük vitese geçişlerde sıkıntı...
Aracım Mondial 150 MG Superboy X modeli ve son zamanlarda vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vites değiştirmeye çalıştığımda...
Merhaba, Mondial 100 MG Superboy motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek vitesten düşük vitese geçerken sıkıntı yaşıyorum. Vitesi boşa...
Merhaba, Mondial 125 Superboy model motosikletimde vites değişiminde sorun yaşıyorum. Özellikle ikinci viteste geçişler sırasında sıkıntı yaşıyorum. Kavrama ayarlarını kontrol...
Mondial 100 Superboy ile vites geçişlerinde bir süredir sorun yaşıyorum. Özellikle ikinci viteste yukarı çıkarken ve dördüncü viteste aşağı inerken...
Mondial 125 Superboy kullanırken vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltmeye çalıştığımda, sık sık vites atmada zorlanıyorum. Vitesin...
Merhaba, Mondial 100 MG Superboy motosikletimde yaşadığım bir sorun var. Özellikle viteste geçişlerde vitesin geç açılması problemiyle karşılaşıyorum. Yani vitesi...
Geçen gün motosikletimde, Mondial 100 MG Superboy modelinde vites geçişinde bir sorunla karşılaştım. Özellikle 2. vitesten 3. vitese geçerken sık...
Bu tip vites geçiş sorunları genellikle debriyaj ayarlarından kaynaklanabiliyor. Öncelikle debriyaj kontrolünü yaptırmanızı ve gerekirse ayarlatmanızı öneririm.
Aracınızın vites geçiş sorununun nedeni genellikle debriyaj ayarları veya zincir-gidon dişlisi bozuklukları olabilir. Bir uzmana göstererek bu parçaların kontrol ettirilmesi ve gerekli ayarlamaların yapılması sorununuzu çözebilir.
Muhtemelen vites kutusunda bir sorun var. Bir motosiklet tamircisine göstermen en iyisi olabilir. İyi şanslar!