Merhaba arkadaşlar, Mondial 100 MFM model motosikletimde şanzımanla ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle vites geçişlerinde aniden tıkırtı sesi geliyor ve...
Merhaba, Mondial 50 UAG kullanıcılarına sesleniyorum. Motosikletimde vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vitesi yükseltmekte zorlanıyorum ve zaman zaman...
Merhaba arkadaşlar, Mondial 50 Revival motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltmekte zorlanıyorum ve bazen vites geçişlerinde...
Merhaba, Mondial 150 KT motosikletimde vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltirken zorlanıyorum ve sık sık girişlerde takılıp...
Merhaba arkadaşlar, Mondial 125 MH Drift motosikletimde vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltirken sık sık boşa alıyor...
Merhaba, Mondial 125 MX Grumble model motosikletimde vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi değiştirmeye çalıştığımda zorlanıyor ve gıcırtılı...
Merhaba, Mondial 125 UAG motosikletimde şanzımanla ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle vites geçişlerinde gıcırtı ve sarsıntı hissediyorum. Aynı zamanda vitesler...
Merhaba, Mondial 100 Superboy İ model motosikletimde i vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vitesi yukarı veya aşağı geçirmekte...
Merhaba, Mondial 150 ZNX motosikletimde vites geçişlerinde bir sorun yaşıyorum. Özellikle 1. vitesten 2. vitese geçerken sıkıntı yaşıyorum. Vitesi yükseltmeye...
Merhaba, Mondial 50 TAB motosikletimde vites geçiş problemi yaşıyorum. Özellikle ikinci vitesten üçüncü vitese geçerken zorlanıyor ve sık sık atlayarak...
Merhaba arkadaşlar, Mondial 100 NT Turkuaz motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek vitesten düşük vitese geçişlerde sıkıntı yaşıyorum. Kavrama...
Merhaba arkadaşlar, Mondial 150 MH Drift motosikletimde şanzıman sorunu yaşıyorum. Özellikle vites geçişlerinde gıcırtı ve takılma gibi sorunlar yaşıyorum. Motosikleti...
Merhaba, Mondial 150 Mastin motosikletimde vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle ikinci viteste vitesi üçüncü vitese geçirirken sıkıntı yaşıyorum. Vites değişimleri...
Merhaba, Mondial 250 MCT motosikletimde vites geçişlerinde sıkıntı yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda ve trafikte ilerlerken vitesi değiştirmekte zorlanıyorum. Vitesi yükseltirken...
Merhaba, Mondial 150 UT model motosikletimde vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vitesi yükseltmeye çalıştığımda sık sık geçiş yapamıyorum...
Vites geçişlerinde sorun yaşamanın birkaç sebebi olabilir. Öncelikle debriyaj ayarlarını kontrol ettirmeni öneririm. Ayrıca zincir ve dişlilerin durumunu da gözden geçirmekte fayda var.
Vites geçişlerinde sorun yaşıyorsanız, öncelikle debriyaj ayarını kontrol ettirmenizi öneririm.
Merhaba, Mondial 125 KT’nin vites geçişlerinde sorun yaşıyorsanız, öncelikle debriyaj ayarlarını kontrol etmenizi öneririm. Ayrıca zincir ve dişli bakımını düzenli olarak yaparak sorunu çözebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse, uzman bir motosiklet tamircisine danışmanızda fayda var. Güvenli sürüşler!