Merhaba, Mondial 125 UAG motosikletimde şanzımanla ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle vites geçişlerinde gıcırtı ve sarsıntı hissediyorum. Aynı zamanda vitesler arasında geçiş yaparken zorlanıyorum ve bazen vites değiştirmekte zorlanıyorum. Bu sorun beni oldukça rahatsız ediyor ve motosikletimi kullanırken güvenlik endişesi yaşıyorum. Sorunun kaynağını bulup çözüm bulmak için yardımınıza ihtiyacım var. Benzer bir sorun yaşayan veya çözüm önerisi olan var mı acaba? Teşekkürler.
Otomobil Soruları, Blog Yazıları ve Gerçek Deneyimler
Merhaba, Mondial 125 UAG’nin şanzıman sorununu çözmek için öncelikle yetkili servise danışmanı ve şanzıman yağını kontrol ettirmeni öneririm.
Merhaba, bu tür şanzıman sorunları genellikle aşırı kilometre veya düzenli bakım eksikliğinden kaynaklanabiliyor. Öncelikle bir uzmana göstererek detaylı bir inceleme yaptırmanızı öneririm. Eğer sorun ciddi ise, parça değişimi veya tamirat gerekebilir. Umuyorum sorununuzu kısa sürede çözebilirsiniz.
Arkadaşım, şanzıman sorununu çözmek için öncelikle yetkili servisle iletişime geçmeyi düşünebilirsin. Umarım sorunun kısa sürede çözülür!