Merhaba, Mondial 150 Mastin motosikletimde vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle ikinci viteste vitesi üçüncü vitese geçirirken sıkıntı yaşıyorum. Vites değişimleri sırasında sarsıntı hissediyorum ve vites geçişleri biraz zor oluyor. Bu durum özellikle trafikte ilerlerken can sıkıcı olabiliyor. Sorunun kaynağını bulamadım, herhangi bir önerisi olan var mı? Teşekkürler.
Otomobil Soruları, Blog Yazıları ve Gerçek Deneyimler
Mondial 150 Mastin’in vites geçişlerinde sorun yaşıyorsanız, öncelikle debriyaj ayarını kontrol etmenizde fayda var. Ayrıca zincir ve dişli kontrolü yaparak düzenli bakımını yaptırmak da sorunu çözebilir. Eğer sorun devam ederse, bir motosiklet servisine danışmanız önemli olacaktır.
Merhaba, Mondial 150 Masti’nin vites geçişlerinde sorun yaşıyorsanız öncelikle debriyaj ayarını kontrol etmenizi öneririm. Ayrıca zincir ve dişlilerin durumunu da gözden geçirmenizde fayda var. Eğer sorun devam ederse, bir uzmana danışmanızı tavsiye ederim. Umarım sorununuz kısa sürede çözülür!
Vites geçişlerinde sorun yaşıyorsanız, öncelikle şanzıman yağı seviyesini kontrol etmenizi öneririm. Eksik yağ, bu tür sorunlara neden olabiliyor.