Merhaba, Mondial 250i Buccaneer motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun isteksizce tepki verdiğini ve güç kaybı yaşandığını...
Merhaba, Mondial 150 Argent motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun istikrarsız hale geldiğini ve...
Merhaba, Mondial 175 Masti X motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıkken motorun düzensiz çalıştığını ve...
Merhaba, Mondial 100 Masti X motosikletimin gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz kelebeği açık pozisyonda kalıyor ve motor sürekli...
Merhaba, Mondial 100 SFS Sport motosikletimin gaz kelebeği son zamanlarda sorun çıkarmaya başladı. Gaz kelebeği, ani güç kayıplarına ve motorun...
Merhaba arkadaşlar, Mondial 125 RT motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu açıkken motor devri düzensiz bir...
Merhaba, Mondial 150 Argent motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun tepkisi oldukça yavaş ve düzensiz oluyor. Motor devri...
Merhaba, geçen hafta motosikletimde bir sorunla karşılaştım. Mondial 150 MR Vulture modelinde gaz kelebeğiyle ilgili bir problem yaşıyorum. Gaz verme...
Merhaba arkadaşlar, Mondial 150 MG King motosikletimde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun gaz almaması ve...
Merhaba, Mondial 250i Buccaneer motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun gaz almaması ve hızlanma esnasında titreme yapıyor....
Merhaba, Mondial 125 MH Drift model motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun tepkisi çok...
Merhaba, Mondial 150 MG King motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kolunu açtığımda motorun tepki vermesi oldukça gecikiyor ve bu...
Merhaba, Mondial 50 Revival motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kelebeği açıkken motosikletin gaz yemediği ve motorun istenilen performansı göstermediği...
Merhaba arkadaşlar, Mondial 125 Lavinia Pronun gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz kelebeği bir türlü açılmıyor ve motorun devri...
Merhaba, Mondial 150 Z-ONE motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun tepkisi gecikmeli ve düzensiz oluyor....
Merhaba arkadaşlar, Mondial 100 MG Prince model motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kolu çekildiğinde motorun tepki vermemesi, gaza yetersiz...
Merhaba, Mondial 250 Ressivo motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun tepkisi oldukça yavaş oluyor ve gerektiği gibi...
Merhaba, Mondial 125 Superboy i motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kelebeği açıkken motorun devri istikrarsız bir şekilde yükselip alçalıyor...
Merhaba, gaz kelebeği sorunu genellikle kirlenme veya sıkışma nedeniyle olabilir. Kelebeği temizleyerek veya yağlayarak bu sorunu çözebilirsin. Ayrıca, gaz kablosunun da doğru şekilde bağlı olduğundan emin olman faydalı olabilir.