Merhaba, Mondial 125 MT model motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz açtığımda motorun tepkisi gecikiyor ve düzensiz...
Merhaba, Mondial 150 Argent motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun istikrarsız hale geldiğini ve...
Merhaba, Mondial 175 Masti X motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıkken motorun düzensiz çalıştığını ve...
Merhaba arkadaşlar, geçen gün motosikletimde bir sorunla karşılaştım. Mondial 100 SFC Snappy X modelinde gaz kelebeğiyle ilgili bir problem yaşıyorum....
Merhaba, geçen gün Mondial 150 Sentor motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşadım. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kelebeği düzgün çalışmıyor...
Merhaba arkadaşlar, Mondial 125 RT motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu açıkken motor devri düzensiz bir...
Merhaba, Mondial 125 UAG motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıkken motorun düzensiz çalıştığını ve...
Merhaba, Mondial 250 Ressivo motosikletimde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği aniden kapanıyor ve gaz vermeyi engelliyor. Bu...
Merhaba, geçen hafta motosikletimde bir sorunla karşılaştım. Mondial 150 MR Vulture modelinde gaz kelebeğiyle ilgili bir problem yaşıyorum. Gaz verme...
Merhaba, Mondial 125 ZNU motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun gaza yanıt vermemesi ve ara sıra gaz...
Merhaba arkadaşlar, Mondial 250 Jet Max motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği, ani hızlanmalarda ve düşük...
Merhaba arkadaşlar, Mondial 150 MG King motosikletimde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun gaz almaması ve...
Merhaba, Mondial 150 Z-ONE i motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıkken motorun devri istikrarsız bir...
Merhaba, Mondial 125 ZNU i model motosikletimde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun istikrarsız bir şekilde çalıştığını...
Merhaba, Mondial 250 Ressivo motosikletimde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun tepkisi gecikiyor ve düzensiz çalışıyor. Ayrıca...
Merhaba, Mondial 125 MH Drift model motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun tepkisi çok...
Merhaba, Mondial 150 Z-ONE motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun tepkisi gecikmeli ve düzensiz oluyor....
Merhaba, Mondial 50 UAG motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz kelebeği düzgün çalışmıyor ve motorun...
Merhaba, gaz kelebeği sorunu genellikle temizlik veya ayar gerektirir. İlk olarak gaz kelebeği ve bağlantılarını kontrol edip temizlemenizi öneririm. Eğer sorun devam ederse profesyonel bir servise başvurmanızda fayda var. Umarım sorununuzu çözebilirsiniz!