Aracımın vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle ikinci viteste yukarı geçişlerde sık sık zorlanıyorum ve vitesin atlaması gibi bir problem de...
Merhaba arkadaşlar, Peugeot 208 model aracımda vites geçişlerinde bir gecikme sorunu yaşıyorum. Özellikle hızlanırken veya yavaşlarken vitesi değiştirmem gerektiğinde vitesin...
Merhaba, Peugeot 308 model aracımda vites geçişlerinde sıkıntı yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda ve trafikte seyir halindeyken vites geçişleri oldukça zor...
Aracım Peugeot 307’de vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yavaşladığımda veya durduğumda vitesi boşa alırken zorlanıyorum. Aynı şekilde vites yükseltirken de...
Vites geçişlerinde Peugeot 107 model aracımda sorun yaşıyorum. Özellikle ikinci vitesten üçüncü vitese geçerken sık sık zorlanıyorum. Vitesi geçirirken sert...
Aracım olan Peugeot 307’de son zamanlarda vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle vitesi boşa alırken ve vites değiştirirken sertlik hissediyorum. Ayrıca...
Aracım Peugeot 208 ve son zamanlarda vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yavaşladığımda veya durduğumda vitesi boşa almak veya bir üste...
Aracım Peugeot 607 modeli ve son zamanlarda vites geçişlerinde ciddi sorunlar yaşıyorum. Özellikle yavaşladığımda veya durduğumda vitesi düşürmek veya yükseltmek...
Peugeot 107 model aracımda vites geçişlerinde ciddi bir gecikme sorunu yaşıyorum. Özellikle yavaşlayıp hızlanırken vitesi değiştirmem gerektiğinde vites kutusunun tepkisi...
Merhaba, Peugeot 308 model aracımda vites geçişlerinde sıkıntı yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vitesi değiştirmeye çalıştığımda sert bir şekilde geçiyor ve...
Vites geçişlerinde sorun yaşamanın nedeni genellikle debriyaj sistemindeki sorunlardan kaynaklanır. Öncelikle debriyaj balatası ve debriyaj baskı diskinin kontrol edilmesi önemlidir. Ayrıca debriyaj hidrolik sistemi de sorun yaratabilir, bu yüzden onun da kontrol ettirilmesi gerekebilir.
Vites geçişlerinde sorun yaşıyorsanız öncelikle debriyaj ayarlarını kontrol ettirmenizde fayda var. Eğer sorun devam ederse vites kutusunun bakımını yaptırmanızı öneririm.
Vites geçişlerinde sorun yaşamanın nedeni genellikle debriyaj sistemindeki bir arızadan kaynaklanır. Öncelikle debriyaj balatasını kontrol ettirmen ve gerekirse değiştirmen faydalı olabilir. Ayrıca vites kutusundaki yağ seviyesini de kontrol ettirmeyi unutma.