Spor Araç > Porsche > 911 > Hava Girişi Sorunu. Merhaba arkadaşlar, Porsche 911min hava girişinde tuhaf bir ses duymaya başladım. Araç hızlandığında sanki bir ıslık sesi geliyor gibi. Bu normal mi yoksa benim aracımda mı bir sorun var acaba? Sizde de benzer bir durum yaşayan var mı? Ne yapmam gerektiği konusunda önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Abi merhaba, benim Porsche 911’imde hava girişinden garip bir ses geliyor. Arabayı hızlandırınca sanki ıslık çalıyormuş gibi bir ses duyuluyor. Bu normal mi yoksa bir sorun mu var acaba? Aynı durumu yaşayan var mı aranızda? Ne yapmam gerektiği konusunda fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

3 Yorum

1. Merhaba, benzer bir sorunu ben de yaşamıştım ve genellikle hava girişinde oluşan ıslık sesi, hava filtresinin ya da hava girişindeki bağlantıların sıkışması veya gevşemesinden kaynaklanıyor olabilir. Öncelikle hava filtresini kontrol etmeni ve gerekirse temizlemen veya değiştirmen öneririm. Eğer sorun devam ederse, hava girişindeki bağlantı noktalarını gözden geçirip sıkılaştırmayı deneyebilirsin. Umarım sorununu çözebilirsin, geçmiş olsun!

2. Merhaba! Ben de benzer bir sorun yaşamıştım ve hava girişi filtresinin tozlanmış olabileceğini fark ettim. Öncelikle hava filtresini kontrol etmeni öneririm, eğer kirli ise temizlemek veya değiştirmek gerekebilir. Bu basit bir çözüm olabilir, umarım sorununu çözebilirsin. İyi şanslar!

3. Merhaba, 911’in hava girişindeki ıslık sesi genellikle hava filtresinin tıkalı olmasından kaynaklanabilir. Öncelikle hava filtresini kontrol etmeni ve gerekirse temizlemen ya da değiştirmen iyi olabilir. Bu basit bir çözüm olabilir, umarım sorununu çözer. Keyifli sürüşler dilerim!

Bir yanıt yazın