Merhaba arkadaşlar, Voge 300 R motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun tepkisi çok yavaş oluyor...
Merhaba arkadaşlar, Voge 250 Rally motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motosikletin hızlanması gecikiyor ve motorun...
Merhaba arkadaşlar, Voge 300 Rally motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun tepkisi oldukça yavaş ve düzensiz oluyor. Bu...
Merhaba arkadaşlar, Voge 300 Rally motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun tepki vermesi gecikmeli oluyor ve...
Merhaba arkadaşlar, Voge 250 Rally motosikletimde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun tepki vermemesi ve gaza istediğim...
Merhaba, Voge 300 R motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açarken motora gerekli gücü veremiyor gibi hissediyorum....
Merhaba, Voge 300 Rally motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun tepkisi gecikmeli ve düzensiz oluyor. Bu durum özellikle...
Voge 300 R’nin gaz kelebeği sorunuyla ilgili olarak öncelikle kelebeğin temizliğini yapmanızı öneririm. Eğer sorun devam ederse yetkili servise başvurmanızda fayda var.
Benzer bir sorunu ben de yaşadım. Gaz kelebeği temizliği yapılabilir, sorunu genellikle bu çözer.