Arkadaşlar, Zontes 310 R motosikletimde yaşadığım bir sorunu paylaşmak istiyorum. Gaz kolu zaman zaman kilitleniyor ve bu durum sürüş esnasında...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 155 U model motosikletimde gaz kolu arızası yaşıyorum. Gaz kolu normalde düzgün çalışırken bir süre sonra sıkışıyor...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 125 M model motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolunu çevirdiğimde bir direnç hissediyor ve...
Gaz kolumda bir sorun yaşıyorum. Zontes 310 T model motosikletimde gaz kolu takılı kaldı ve istediğim gibi hareket ettiremiyorum. Bu...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 155 U motosikletimde gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu sık sık sıkışıyor ve düzgün çalışmıyor. Bu...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 310 X motosikletimin gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu sık sık sıkışıyor ve düzgün bir...
Merhaba, Zontes 310 R motosikletimin gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu, bazen istemsizce gevşeyerek motorun hızını kontrol etmemi zorlaştırıyor....
Merhaba, Zontes 125 M model motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kolunu çevirdiğimde motorun tepkisi oldukça gecikmeli ve düzensiz oluyor....
Merhaba arkadaşlar, Zontes 310 X motosikletimde gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu bazen takılıyor ve istediğim hızda sabit bir...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 310 X model motosikletimin gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu, istediğim hızda sabitlenmiyor ve istemsiz şekilde...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 155 U motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda kolu geri bıraktığımda gazın kapanması gecikmeli...
Merhaba, Zontes 310 R motosikletimin gaz kolunda bir arıza meydana geldi. Gaz kolu artık düzgün çalışmıyor ve motosikletin hızını kontrol...
Merhaba, Zontes 310 T motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu çevrildiğinde motosikletin tepki vermesi gecikiyor ve...
Zontes 125 M’nin gaz kolunda yaşadığınız sorunun muhtemel sebebi, kolu bağlayan kablo veya mekanizmanın gevşemesi olabilir. Bu durumda öncelikle kablo bağlantılarını kontrol etmeniz faydalı olabilir. Eğer sorun devam ederse, konuyu yetkili bir servise danışmanızda fayda var. Umarım sorununuzu kısa sürede çözebilirsiniz!
Gaz kolunun sıkışması sorunu genellikle yağlama eksikliğinden kaynaklanabilir. Gaz kablosunu kontrol edip yağlayarak sorunu çözebilirsin. Aracını güvenilir bir servise göstermeyi de düşünebilirsin.