Merhaba arkadaşlar, Zontes 350 T1 motosikletimin gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda normalden daha fazla direnç hissediyorum ve kolu...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 350 V motosikletimin gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu bazen sıkışıyor ve istediğim hızda devir yapmakta...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 250 T-E motosikletimin gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu normalde düzgün çalışıyorken son zamanlarda sık sık...
Merhaba, Zontes 350 R model motosikletimin gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu bazen sıkışıyor gibi hissediyorum ve istediğim hızda...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 350 R motosikletimin gaz kolunda bir sorunla karşı karşıyayım. Gaz kolunu açtığımda, zaman zaman takılma ve düzgün...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 310 R motosikletimin gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda kolu bıraktığımda kendi kendine geri dönmüyor, sıkışıp...
Merhaba, Zontes 310 R motosikletimin gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu, bazen istemsizce gevşeyerek motorun hızını kontrol etmemi zorlaştırıyor....
Merhaba, Zontes 125 M model motosikletimin gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu çok sert bir şekilde çalışıyor ve istediğim...
Merhaba, Zontes 250 T-E motosikletimin gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu, ani bir şekilde sıkışıyor ve tam olarak açılmıyor....
Merhaba arkadaşlar, Zontes 310 X model motosikletimin gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu, istediğim hızda sabitlenmiyor ve istemsiz şekilde...
Merhaba, Zontes 310 R motosikletimin gaz kolunda bir arıza meydana geldi. Gaz kolu artık düzgün çalışmıyor ve motosikletin hızını kontrol...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 155 U motosikletimin gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu bazen takılıyor ve istediğim gibi düzgün çalışmıyor....
Zontes 200 C’nin gaz kolunda yaşadığınız sorun, muhtemelen kolu yağlamak veya ayarlamakla çözülebilir. Öncelikle kolu kontrol edip gerekiyorsa yağlayarak sorunu halledebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse, Zontes yetkili servisine başvurmanızda fayda var.
Gaz kolunu yağlayarak sorunu çözebilirsin, birçok kullanıcı bu yöntemin işe yaradığını belirtiyor.
Böyle bir sorunla ben de karşılaşmıştım. Gaz kolunu kontrol etmek ve gerekirse temizlemek genellikle sorunu çözebilir. Eğer bu işlem sonrasında sorun devam ederse, yetkili servise başvurmanızda fayda var.