Merhaba arkadaşlar, Zontes 310 R model motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz kelebeği sıkışıyor gibi...
Merhaba, Zontes 125 M model motosikletimde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıkken ani tepkiler veriyor ve istikrarsız...
Merhaba, Zontes 250 T-E model motosikletimde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun tepkisi oldukça gecikmeli ve düzensiz...
Merhaba, Zontes 200 C model motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun tepkisi oldukça yavaş...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 310 T model motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz açma ve kapatma esnasında düzensizlikler...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 250 T-E model motosikletimde bir süredir gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz kelebeği açılmıyor ve gaz...
Merhaba, Zontes 350 E model motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun istikrarsız çalıştığını ve...
Merhaba, Zontes 125 M model motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kolunu çevirdiğimde motorun tepkisi oldukça gecikmeli ve düzensiz oluyor....
Merhaba, Zontes 155 U model motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açma kapama esnasında düzensizlikler oluyor...
Merhaba, Zontes 250 T-E modelindeki gaz kelebeği sorununun sıkça karşılaşılan bir durum olduğunu duydum. Sorunu çözmek için öncelikle gaz kelebeğinin temizlenip yağlanması gerektiğini öneririm. Eğer sorun devam ederse, yetkili servise başvurmanızda fayda var.
Merhaba, Zontes 250 T-E motosikletinizdeki gaz kelebeği sorunuyla ilgili önerim, öncelikle gaz kelebeğinin temizlenmesi ve yağlanması olacaktır. Eğer bu çözüm işe yaramazsa, gaz kelebeği sensörünün kontrol edilmesi ve gerektiğinde değiştirilmesi gerekebilir. Son çare olarak yetkili servise danışarak detaylı bir kontrol yaptırmanızda fayda var.
Aracınızın gaz kelebeği sorunu yaşamasının sebebi genellikle kirli hava filtresi olabilir, öncelikle filtre kontrolü yapmanızı öneririm.