Merhaba arkadaşlar, Zontes 310 R model motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz kelebeği sıkışıyor gibi...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 200 C model motosikletimde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motora yeterince güç gelmiyor ve...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 200 C motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açma-kapama esnasında düzensizlikler...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 350 R motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu açıkken motorun tepkisi gecikiyor ve...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 200 C motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun hızlanması normalde olması...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 350 E model motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz açma ve kapatma esnasında düzensizlikler...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 350 R motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu açıkken motorun yanıtı oldukça geç...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 350 T1 motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kelebeği, ani hızlanmalarda sorun çıkarıyor ve motorun performansını olumsuz...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 350 T1 motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu çevrildiğinde motorun tepki vermemesi ve...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 200 C motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun tepkisi oldukça...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 350 T1 motosikletimde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun tepkisi çok yavaş oluyor ve...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 310 X motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun tepkisi oldukça...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 310 X motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği, hızlanma esnasında düzgün...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 310 R motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun tepkisi oldukça...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 310 T model motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz açma ve kapatma esnasında düzensizlikler...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 250 T-E model motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıkken ani bir şekilde...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 350 V model motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz kelebeği açılmıyor ve...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 155 U model motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu çevrildiğinde motorun tepki...
Zontes 250 T-E’nin gaz kelebeği sorununu çözmek için öncelikle gaz kelebeği bağlantılarını kontrol etmekte fayda var.