Merhaba arkadaşlar, Zontes 250 T-E model motosikletimde bir sorunla karşı karşıyayım. Gaz kolu, son zamanlarda çok sert ve zor hareket...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 350 R motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu açıkken motorun tepkisi gecikiyor ve...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 155 U motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açarken kolu normalden daha fazla çevirmem gerekiyor...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 350 R motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu açıkken motorun yanıtı oldukça geç...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 350 T1 motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu çevrildiğinde motorun tepki vermemesi ve...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 350 E motosikletimde gaz kolu arızası meydana geldi. Gaz kolu normalde düzgün çalışıyordu ancak birkaç gün önce...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 155 U model motosikletimde gaz kolu arızası yaşıyorum. Gaz kolu normalde düzgün çalışırken bir süre sonra sıkışıyor...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 125 M model motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolunu çevirdiğimde bir direnç hissediyor ve...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 125 M motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda kolu geri çekemiyorum ve motosikletin gazı...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 155 U motosikletimde gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu sık sık sıkışıyor ve düzgün çalışmıyor. Bu...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 310 R motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu çok sert ve zor hareket ediyor,...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 200 C motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu bazen sıkışıyor ve düzgün çalışmıyor. Bu...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 350 R model motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu bir türlü düzgün çalışmıyor, zaman...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 350 T1 motosikletimde gaz kolunun hassaslığıyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açarken çok hafif dokunmama rağmen hemen...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 125 M motosikletimde gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu bir süredir sıkışıp kalmaya başladı ve istediğim...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 155 U model motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu çevrildiğinde motorun tepki...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 350 T2 motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu bazen takılıyor ve istediğim şekilde çalışmıyor....
Merhaba arkadaşlar, Zontes 155 U motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açarken kolu zorlayarak döndürmem gerekiyor ve bu...
Merhaba, Zontes 250 T-E’nin gaz kolunda yaşadığınız sorun muhtemelen sıkışma ya da aşınma kaynaklı olabilir. Bu durumda en iyi çözüm, bir motosiklet servisine giderek gaz kolunun kontrol edilmesini sağlamak olacaktır. Umarım sorununuzu kısa sürede çözebilirsiniz.
Eğer Zontes 250 T-E’nin gaz kolunda sorun yaşıyorsanız, gaz kablosunu kontrol edip gerginliğini ayarlayarak sorunu çözebilirsiniz.
Zontes 250 T-E’nin gaz kolunda yaşanan sorun genellikle kabloların gevşek olmasından kaynaklanıyor olabilir. Gaz kolu ile karbüratör arasındaki bağlantıyı kontrol etmenizi öneririm. Eğer bağlantıda bir problem yoksa, gaz kablosunun değiştirilmesi gerekebilir.