Merhaba arkadaşlar, Zontes 310 R model motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz kelebeği sıkışıyor gibi...
Zontes 310 T motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun tepkisi gecikmeli ve düzensiz oluyor. Bu durum özellikle hızlanma...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 350 T1 motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kelebeği, ani hızlanmalarda sorun çıkarıyor ve motorun performansını olumsuz...
Merhaba, Zontes 350 T1 motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun tepkisi gecikiyor ve istediğim performansı...
Merhaba, Zontes 310 R motosikletimde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz kelebeğinin düzgün bir şekilde açılmadığını fark...
Merhaba, Zontes 155 G1 motosikletimde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıkken motorun gaz almaması ve düzensiz çalışması...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 310 X model motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun tepkisi gecikmeli oluyor...
Merhaba, Zontes 155 G1 motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun tepkisi çok yavaş oluyor ve gaza basmama...
Merhaba, Zontes 310 R motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kolunu çevirdiğimde motorun tepkisi oldukça yavaş ve gecikmeli oluyor. Ayrıca,...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 350 T1 motosikletimde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz kelebeği bir türlü düzgün çalışmıyor...
Merhaba, Zontes 125 M model motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kolunu çevirdiğimde motorun tepkisi oldukça gecikmeli ve düzensiz oluyor....
Merhaba arkadaşlar, Zontes 310 R motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun tepkisi çok...
Merhaba, Zontes 310 T motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu çevrildiğinde motosikletin tepki vermesi gecikiyor ve...
Gaz kelebeği sorunu genellikle kirli veya sıkışmış bir hava filtresinden kaynaklanabilir, filtre kontrol edip temizlemeni öneririm.