Zontes 310 T motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kolunu açtığımda motorun yanıt vermesi gecikmeli oluyor ve istediğim hızı sağlayamıyorum....
Merhaba, Zontes 125 M model motosikletimde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıkken ani tepkiler veriyor ve istikrarsız...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 350 R motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu açıkken motorun tepkisi gecikiyor ve...
Merhaba, Zontes 250 T-E model motosikletimde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun tepkisi oldukça gecikmeli ve düzensiz...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 200 C motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun hızlanması normalde olması...
Geçen gün Zontes 350 V motosikletimde gaz kelebeği sorunuyla karşılaştım. Gaz kelebeği ani şekilde kapanıp açılmaya başladı ve motorun çalışması...
Merhaba, Zontes 250 T-E motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz kelebeği bir türlü düzgün çalışmıyor...
Merhaba, Zontes 350 R motosikletimde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun tepkisi oldukça yavaş oluyor ve...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 350 D motosikletimde bir süredir gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun tepkisi oldukça yavaş oluyor ve...
Zontes 310 T motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun tepkisi gecikmeli ve düzensiz oluyor. Bu durum özellikle hızlanma...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 310 R motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun tepkisi oldukça...
Merhaba, Zontes 200 C model motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun tepkisi oldukça yavaş...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 250 T-E model motosikletimde bir süredir gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz kelebeği açılmıyor ve gaz...
Zontes 250 T-E motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Motosiklet çalışırken gaz kelebeği takılı kalıyor ve gaz verme sorunu yaşıyorum. Bu...
Merhaba, Zontes 155 G1 motosikletimde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıkken motorun gaz almaması ve düzensiz çalışması...
Merhaba, Zontes 250 T-E model motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun tepki vermemesi ve gaza istediğim kadar...
Merhaba, Zontes 350 R motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu açıkken motosikletin gaz almaması ve tepki...
Merhaba, Zontes 350 E model motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun istikrarsız çalıştığını ve...
Merhaba, Zontes 310 T’nin gaz kelebeği sorunuyla ilgili olarak öncelikle kelebeğin temizlenmesi ve yağlanması faydalı olabilir. Eğer sorun devam ederse, gaz kelebeğinin değiştirilmesi gerekebilir. Bu durumda Zontes yetkili servisine danışarak detaylı bir kontrol yaptırmanızı öneririm.
Böyle bir sorunla karşılaşmamak için gaz kelebeği temizliğini düzenli olarak yapmanız önemli olabilir. Ayrıca uzman bir servisten destek alarak detaylı bir kontrol yaptırmanızda fayda var.