Merhaba arkadaşlar, Zontes 310 R model motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz kelebeği sıkışıyor gibi...
Merhaba, Zontes 125 M model motosikletimde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıkken ani tepkiler veriyor ve istikrarsız...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 200 C model motosikletimde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motora yeterince güç gelmiyor ve...
Merhaba, Zontes 250 T-E model motosikletimde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun tepkisi oldukça gecikmeli ve düzensiz...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 350 E model motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz açma ve kapatma esnasında düzensizlikler...
Merhaba, Zontes 200 C model motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun tepkisi oldukça yavaş...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 310 T model motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz açma ve kapatma esnasında düzensizlikler...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 250 T-E model motosikletimde bir süredir gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz kelebeği açılmıyor ve gaz...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 250 T-E model motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıkken ani bir şekilde...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 350 V model motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz kelebeği açılmıyor ve...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 155 U model motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu çevrildiğinde motorun tepki...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 310 X model motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun tepkisi gecikmeli oluyor...
Merhaba, Zontes 250 T-E model motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun tepki vermemesi ve gaza istediğim kadar...
Merhaba, Zontes 350 E model motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun istikrarsız çalıştığını ve...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 310 X model motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kelebeği, motorun gaz girişini kontrol eden önemli bir...
Merhaba, Zontes 125 M model motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kolunu çevirdiğimde motorun tepkisi oldukça gecikmeli ve düzensiz oluyor....
Merhaba arkadaşlar, Zontes 350 E model motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıkken motosikletimde ani güç...
Merhaba, Zontes 155 U model motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açma kapama esnasında düzensizlikler oluyor...
Zontes 310 T’nin gaz kelebeği sorunuyla ilgili olarak öncelikle kelebeği temizlemenizi ve yağlamayı deneyebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse yetkili servise başvurarak detaylı bir kontrol yaptırmanızda fayda var. Bu şekilde sorunun kaynağını daha net bir şekilde belirleyebilir ve doğru müdahaleyi yapabilirsiniz.