Arkadaşlar, Zontes 310 R motosikletimde yaşadığım bir sorunu paylaşmak istiyorum. Gaz kolu zaman zaman kilitleniyor ve bu durum sürüş esnasında...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 155 U model motosikletimde gaz kolu arızası yaşıyorum. Gaz kolu normalde düzgün çalışırken bir süre sonra sıkışıyor...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 125 M model motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolunu çevirdiğimde bir direnç hissediyor ve...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 155 U motosikletimde gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu sık sık sıkışıyor ve düzgün çalışmıyor. Bu...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 125 M motosikletimde gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu bir süredir sıkışıp kalmaya başladı ve istediğim...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 310 X motosikletimin gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu sık sık sıkışıyor ve düzgün bir...
Merhaba, Zontes 310 R motosikletimin gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu, bazen istemsizce gevşeyerek motorun hızını kontrol etmemi zorlaştırıyor....
Merhaba, Zontes 125 M model motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kolunu çevirdiğimde motorun tepkisi oldukça gecikmeli ve düzensiz oluyor....
Merhaba arkadaşlar, Zontes 310 X motosikletimde gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu bazen takılıyor ve istediğim hızda sabit bir...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 310 X model motosikletimin gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu, istediğim hızda sabitlenmiyor ve istemsiz şekilde...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 155 U motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda kolu geri bıraktığımda gazın kapanması gecikmeli...
Merhaba, Zontes 310 R motosikletimin gaz kolunda bir arıza meydana geldi. Gaz kolu artık düzgün çalışmıyor ve motosikletin hızını kontrol...
Merhaba, Zontes 310 T motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu çevrildiğinde motosikletin tepki vermesi gecikiyor ve...
Zontes 310 T gaz kolunun sıkışması durumunda, kolun etrafındaki bağlantı noktalarını yağlayarak sorunu çözebilirsin.