Zontes 310 T motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kolunu açtığımda motorun yanıt vermesi gecikmeli oluyor ve istediğim hızı sağlayamıyorum....
Arkadaşlar, Zontes 310 R motosikletimde yaşadığım bir sorunu paylaşmak istiyorum. Gaz kolu zaman zaman kilitleniyor ve bu durum sürüş esnasında...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 155 U model motosikletimde gaz kolu arızası yaşıyorum. Gaz kolu normalde düzgün çalışırken bir süre sonra sıkışıyor...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 125 M model motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolunu çevirdiğimde bir direnç hissediyor ve...
Zontes 155 G1 motosikletimin gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu, ani bir şekilde sıkışıp kalmaya başladı ve istediğim şekilde...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 155 U motosikletimde gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu sık sık sıkışıyor ve düzgün çalışmıyor. Bu...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 350 T1 motosikletimde gaz kolunun hassaslığıyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açarken çok hafif dokunmama rağmen hemen...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 125 M motosikletimde gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu bir süredir sıkışıp kalmaya başladı ve istediğim...
Zontes 155 G1 motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu, kullanırken zaman zaman sıkışıyor ve düzgün çalışmıyor. Bu...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 310 X motosikletimin gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu sık sık sıkışıyor ve düzgün bir...
Merhaba, Zontes 310 R motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kolunu çevirdiğimde motorun tepkisi oldukça yavaş ve gecikmeli oluyor. Ayrıca,...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 155 U motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açarken kolu zorlayarak döndürmem gerekiyor ve bu...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 155 G1 motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu bazen takılıyor gibi hissediyor ve istediğim...
Merhaba, Zontes 310 R motosikletimin gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu, bazen istemsizce gevşeyerek motorun hızını kontrol etmemi zorlaştırıyor....
Merhaba, Zontes 310 X motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu bazen sıkışıyor gibi hissediyor ve istediğim hızı...
Merhaba, Zontes 125 M model motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kolunu çevirdiğimde motorun tepkisi oldukça gecikmeli ve düzensiz oluyor....
Merhaba arkadaşlar, Zontes 125 M model motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu, sık sık sıkışıyor ve düzgün...
Merhaba arkadaşlar, Zontes 310 X model motosikletimin gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu, istediğim hızda sabitlenmiyor ve istemsiz şekilde...
Zontes 350 E’nin gaz kolunda sorun yaşıyorsanız, öncelikle kolu yağlamayı deneyin. Bu tür durumlarda genellikle yağlama işlemi sorunu çözebilir.
Zontes 350 E’nin gaz kolunda sorun yaşıyorsan, öncelikle gaz kablosunun bağlantılarını kontrol etmen iyi olabilir. Eğer bağlantılarda bir sorun yoksa, gaz kolu mekanizmasında herhangi bir sıkışma olup olmadığını da kontrol edebilirsin. Eğer sorun devam ederse, yetkili bir servise danışman faydalı olabilir.