Zontes 350 T2 Gaz Kelebeği Sorunu

Merhaba arkadaşlar, Zontes 350 T2 motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun tepkisi gecikmeli oluyor ve istediğim hızda ilerlemekte zorlanıyorum. Bu durum özellikle hızlanma esnasında çok rahatsız edici olabiliyor. Sorunu çözmek için farklı yollar denedim ancak kalıcı bir çözüm bulamadım. Bu sorunu daha önce yaşayan veya çözüm önerisi olan var mı? Teşekkürler.

3 Yorum

1. Zontes 350 T2’de gaz kelebeği sorunuyla karşılaşanlar için önerim, öncelikle kelebeği temizlemeleri ve yağlamaları olur. Eğer sorun devam ederse, bir servise gidip detaylı bir kontrol yaptırmaları en iyisi olacaktır. Bu şekilde sorunun kaynağını bulup çözüm sağlayabilirler.

2. Merhaba, Zontes 350 T2’nin gaz kelebeği sorunuyla ilgili olarak öncelikle kelebeğin temizlenmesi ve yağlanması faydalı olabilir. Eğer sorun devam ederse, kelebek mekanizmasının kontrol edilmesi ve gerektiğinde değiştirilmesi gerekebilir. Bu adımları uyguladıktan sonra sorunun çözülüp çözülmediğini kontrol etmeyi unutmayın.

Bir yanıt yazın